mindfullness_sabadell

El Mindfulness és una eina molt potent que ens ajuda davant de situacions d’estrès, ansietat, pensaments recurrents i en general a portar la nostra vida donant-nos compte de cada segon, percebent tot allò que ens envolta i desenvolupant la capacitat de gaudir-n’he.

El Mindufullness a través de la pràctica de la meditació tradicional, amb coneixements de psicologia aplicada i neurociència, ens ajudarà a viure en plenitud gaudint de l’aquí i l’ara, situant-nos en el present i no en el passat o en el futur.

Per aconseguir instaurar els hàbits necessaris per a la pràctica, proposem el treball de Mindfullness a partir de 8 sessions individuals en què veurem en què consisteix, quins són els seus fruits, com podem dur a terme la pràctica en la nostra vida quotidiana i la pràctica formal, així com que ens cal per gaudir dels seus beneficis.

La consciencia o atenció plena implica prestar atenció d’una forma molt particular centrada en el moment pressent i sense jutjar. Aquest fet té un efecte alliberador que ens permet percebre els nostres pensaments de forma simple i observar-los juntament amb les nostres emocions i sensacions físiques amb una ment de principiant.

El entrenament en Mindfullness o Atenció Plena està basat en entrenar la nostra ment i el nostre cos mitjançant exercicis de meditació i respiració per adquirir consciència del nostre funcionament mental i físic i de les nostres habilitats per observar, acceptar i canviar la forma disfuncional (rumiacions, emocions/estats negatius, tristesa, ansietat, estrés…) amb la finalitat de disminuir el nostre sofriment.

Aquest entrenament inclou una experiència directa, immediata e íntima amb el pressent, en el que s’afavoreix un descentrament en relació als propis pensaments i emocions.

 

Si fa temps que pateixes ansietat, estrés, necessites descansar la teva ment, sents que la teva vida gira entorn del rellotge o tens la sensació que no tens temps per a res, us animem a compartir amb nosaltres aquest moment de benestar.

El Mindfulness és útil per a qualsevol persona independentment que presenti una dificultat o un problema afectiu darrera, ens ajuda a viure la vida amb una millor qualitat.

  • Demani visita online

    S'està carregant...