Els nostres psicòlegs

 • PRIMERA VISITA

  Coneix els nostres professionals i descobreix com et podem ajudar

Al nostre centre de Psicologia, la nostra intervenció psicològica consisteix en l’aplicació de principis i tècniques psicològiques per part d’un professional acreditat amb la finalitat d’ajudar a altres persones a comprendre les seves problemàtiques, a reduir o superar aquestes, a prevenir l’ocurrència de les mateixes i/o millorar les capacitats personals o relacions de les persones, fins i tot en absència de problemes.

Els fenòmens que constitueixen el centre d’atenció de la psicologia clínica i de la salut són les problemàtiques emocionals o del comportament (corresponguin o no a criteris diagnòstics preestablerts), qualsevol altre tipus de comportament (normal o patològic) que afecti la salut i els processos i estats de salut i benestar

La psicologia  permet dos nivells d’intervenció:

 • Realitzar una psicoteràpia.
 • Cerca d’assessorament puntual.

En el cas de realitzar una psicoteràpia, el procés d’avaluació i intervenció de les problemàtiques presentades per una persona es caracteritza per les fases que descrivim a Com treballem?

Com treballem?

1. Fase d’avaluació:

Contacte inicial i anàlisi del problema.
Formulació i contrast d’hipòtesis explicatives.

Durant el procés d’avaluació, el psicòleg clínic tracta d’identificar, especificar i quantificar les conductes, capacitats, problemes, recursos i limitacions que presenta la persona, així com les variables personals i ambientals que els mantenen, amb la finalitat d’explicar i modificar el comportament o dur a terme qualsevol tipus d’anàlisi o intervenció psicològica. Aquesta fase sol durar entre dues o tres sessions.

2. Fase d’intervenció:

Establiment d’objectius.
Disseny del tractament.
Aplicació del tractament i avaluació durant el mateix.

Durant la fase de intervenció, el psicòleg ajuda a les persones a comprendre els seus problemes, reduir o superar aquests, a prevenir l’ocurrència dels mateixos o a millorar les capacitats personals. La intervenció acostuma a durar entre 12 i 15 sessions, tot i que és molt variable segons el problema i la persona.

3. Fase de seguiment:

Avaluació després del tractament i acabament del mateix.
Seguiment

Un cop transcorregut cert temps des de l’acabament del tractament, es recullen noves dades per comprovar el grau de manteniment dels canvis terapèutics.

Cadascuna de les sessions té una hora de durada i la freqüència de les mateixes, habitualment, és setmanal. Aquesta freqüència està subjecte tant a la disponibilitat del pacient i de la problemàtica presentada.

Quins són els aspectes que tractem més freqüentment?

Ansietat

Manca d’autoestima, tendència a infravalorar-se

Manca d’habilitats socials o dificultats per a tenir relacions personals sanes

Estrés

Maneig de la ira

Depressió

Teràpia de parella

Sexologia

Els nostres psicòlegs

 • PRIMERA VISITA

  Coneix els nostres professionals i descobreix com et podem ajudar

Els nostres espais

 • Demani visita online

  S'està carregant...
 • Demani visita online

  S'està carregant...

Darrers artícles al nostre Bloc de Psicologia

  • 3 DE FEBRER DE 2020
  • 0
  Què és un sexòleg i en què pot ajudar-nos?

  Què és un sexòleg i en què pot ajudar-nos?

  “El coneixement sexual ens farà lliures” F. Cabell El món de la psicologia i la sexologia s’ha trobat, històricament, associat a multitud de mites, prejudicis i falses creences, sent en el cas de la segona, la sexologia, encara més pronunciat, estant aquesta, acompanyada de: repressió, dogmatisme i tabús. “Anar al psicòleg/sexòleg”, ha suposat, en moltes ocasions,

  • 29 D'OCTUBRE DE 2019
  • 0
  Pensaments toxics

  Pensaments toxics

  DEIXA DE PARLAR-TE AIXÍ! COMENÇA A TRACTAR-TE MILLOR Algún cop t’has parat a escoltar com et parles? A vegades, es tracta d’aspectes que tenim tan automatitzats que no ens els prestem la suficient atenció. No obstant això, la forma en com ens parlem determina part de les nostres emocions, el com ens sentim i també,